Uusi vuosi - uusi alku

Viisi päivää uutta vuotta vietetty ja päätin ihan sen kunniaksi, kirjoittaa tänne blogiin hieman ajatuksia menneestä ja tulevasta. Aikaa on vierähtänyt viime kirjoituksesta melkoisesti, mutta nyt ajattelin olla rohkea ja kirjoittaa. Uuden vuoden myötä on ihana aloittaa puhtaalta pöydältä ja suunnitella hieman tulevaisuutta.

Viimeiset kaksi vuotta olen paiskinut kovasti töitä ja tulihan se talokin siinä rakennettua. Talossa on asuttu jo yli vuoden, mutta onhan tässä ollut vielä kaikenlaista. Oikeastaan tuntuu, että kaksi vuotta mennyt täysin työn merkeissä ja olen todella antanut kaikkeni. Omasta terveydestä huolehtiminen ja liikunta on jäänyt kakkossijalle ja sen kyllä huomaa omassa hyvinvoinnissa. Olen jo sen ikäinen, että terveyden laiminlyönti vaikuttaa isosti jaksamiseen ja tietenkin myös ulkonäköön. Kuulostaa vahvasti ikäkriisiltä, vai mitä :) Nyt on kuitenkin aika tehdä jotain. Haluan voida hyvin ja tuntea itseni voimakkaaksi. Siksi liikunta ja terveys tulee olemaan prioriteetti ykkösenä. Hyvinvoinnin parantamiseen liittyy kropan kuntoon laittamisen lisäksi myös henkiseen puoleen keskittymistä. Vasta silloin on mahdollista voida hyvin ja olla onnellinen.Vuosi 2017 tulee tosiaankin olemaan muutoksen vuosi. Tein jo vuoden lopussa ison päätöksen, joka itseasiassa on avain muutokselle. Jään huhtikuussa opintovapaalle. Jep, meikä lähtee opiskelemaan! :) Olen niin innoissani tästä, etten tahdo oikein itsekään uskoa sitä todeksi. Olen pitkään haaveillut, että saisin vielä mahdollisuuden opiskella kauppatieteitä ja vahvistaa sitä omaa osaamista ja tietenkin oppia uutta. Sitten on hyvä palataan töihin entistä vahvempana ja fiksumpana. Tämä opintovapaa tarkoittaa myös sitä, että varmasti jää itselle enemmän aikaa. On aikaa tehdä se muutos, pystyy olemaan enemmän läsnä, nauttia ja aistia elämää.

Nyt kun aikaa vapautuu on myös aikaa enemmän blogille. Tämän blogin aloitin kun talon rakentaminen alkoi loppuvuodesta 2014. Ajatuksena oli pitää blogia niin, että omat vanhemmat, sukulaiset ja ystävät voivat seurata rakentamisen edistymistä. Toki myös itselle päiväkirjana, johon voisi olla kiva palata joskus. Toki rakentamisen ja työn ohella ei ollut enää paljon aikaa kirjoitella, mutta tykkäsin siitä ja on ollut ihan kiva käydä niitä muutamia juttuja lukemassa näin jälkeenpäin.

Mitä aion blogini kanssa tehdä? Talo on valmis, eli raksailusta ei enää synny juttua. Toki meillä on vielä pihat tekemättä, eli siitä nyt ainakin riittää sitten keväällä/kesällä tarinaa. Sisustaminen on todella lähellä sydäntäni, eli ihan varmasti se tulisi olemaan isossa roolissa täällä. Muitakin kiinnostuksen kohteita on, mutta taidan nyt vähän aikaa vielä pohtia asiaa. Katsotaan siis mitä tuleman pitää!

Summa summarum, uusi vuosi ja uudet kujeet. Tästä se lähtee, ollaanpas kuulolla :)
Ihan mielettömän ihanaa uutta vuotta kaikille!

- Anne -

4 kommenttia:

 1. Hei, ja hyvää uutta vuotta sinnekin! Olenkin jo kaivannut päivityksiä talon vaiheista :), talo ja sisustus kun on niin minun mieleeni, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva kuulla, että olet odottanut päivityksiä. Tarkoitus olisi nyt kirjoitella enemmän ja paljastaa lisää yksityiskohtia talosta. Jäädään siis kuulolle!

   Poista
 2. Ihanaa ja kokemusrikasta uutta vuotta! Luin jutun kodistanne eilisestä Savon Sanomista ja pakko kehua, että olette kyllä rakentaneet unelmien talon. Siis niin upea! Asutaan itse asiassa samoilla kulmilla :) -Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nina! Unelmien talo tämä kyllä on, kunhan saadaan kaikki valmiiksi. Tänä vuonna pitäisi myös olla enemmän aikaa nauttia siitä. Kävin muuten kurkkaamassa blogiasi, todella ihana! Jään varmasti seuraamaan :)

   Poista

Kevään kuulumiset!

Huhtikuussa mennään ja aurinkoakin on ollut kiitettävästi. Kaikki vuoden ajat ovat mielestäni omalla tavallaan ihania, mutta kevät se on jot...