Stonedesign laattalattia valmistuu

Yippiiii! Laattalattia valmistuu kovaa vauhtia ja alakerta onkin jo laatoitettu ja saumattu. Yläkertakin on viittävaille valmis. Tässä kuvia lattiasta ilman saumasta ja saumattuna.

laattalattia, laatta, terratinta, stonedesign


laatta, laattalattia, terratinta, stonedesign


laatta, laattalattia, betoniportaat, kivitalo


laatta, laattalattia, kivitalo, terratinta, italia, stonedesign


laatta, laattalattia, stonedesign, terratinta, harmaa, eteinen, ulko-ovi


laatta, laattalattia, eteinen, stonedesign, terratinta


stonedesign, terratinta, laatta


Tykkään tykkään tykkään! Laatan valinta meni mielestäni nappiin, eikä enään kaduta yhtään, että valittiin laatta betonilattian sijaan. Laatta on italialainen Terratintan Stonedesign Chalk  ja koko on 60 x 60. Saumausmassan väri on marmorin valkoinen. Mitäs olette mieltä?

- Anne -

14 kommenttia:

 1. Upea!! Tuo sävy on just täydellinen! Saanko udella neliöhintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sävy on kyllä täydellinen :) Saa toki udella! Lähtöhinta neliölle oli muistaakseni 69 euroa ja siitä saatiin neuvoteltua alle 50 euroon.

   Poista
 2. Onpa kertakaikkisen upea lattia. Todella onnistunut laattavalinta.

  VastaaPoista
 3. Kaksi sanaa: ihanan kaunis! <3 <3 <3

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Olen kyllä niin onnellinen tästä lattiasta!

   Poista
 4. Tuo on todella kaunis. Samainen laatta oli yksi meidänkin vaihtoehto. Mutta lopulta päädyttiin Pukkilan Res-Coveriin. Josta samaista Chalk-sävyä tulee betonin harmaan lisäksi vähän sinne ja tänne :) Hyvä valinta!

  Marika / Kaksi Savua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja anteeksi näin myöhäinen vastaus! Kävin kurkkaamassa tuon teidän laatan ja on kyllä todella upea! Jos olisin tuon laatan löytänyt aikaisemmin, niin varmasti olisi ollut vaihtoehtona meillekin :)

   Poista
 5. Aivan ihana lattia! Meillä rakennusprojekti hyvin aluillaan (suunnitelmatkaan ei vielä valmiina) mutta jo nyt lattiahaaveitakin. Tällä hetkellä ykkösenä betoni mutta vastaavan kaltainen laattakin olisi kyllä upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Tykkään kyllä tästä valinnasta, eikä ole kaduttanut yhtään, päinvastoin! Yritä pitää kiinni betonilattiasta, se on kyllä todella ihana! Toivottavasti löydät täältä hyvän tekijän, se oli meillä ongelmana... Tsemppiä hurjasti rakennusprojektiin! Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi! :)

   Poista
  2. Kiitti tsempeistä, niitä jossain vaiheessa saatetaan tarvita 😊

   Poista

Kevään kuulumiset!

Huhtikuussa mennään ja aurinkoakin on ollut kiitettävästi. Kaikki vuoden ajat ovat mielestäni omalla tavallaan ihania, mutta kevät se on jot...