Paperin valkoinen

Pitkän pohdinnan ja muutaman painajaisunen jälkeen päätin valita sen "pommin varman" eli Paperin (F497). Miksi taistella hyväksi todettua vastaan? Valinta on tehty ja suuntaan energiani muualle. Sitä muuta nimittäin on jonkun verran ;)

valkoinen, paperi, tikkurila, F497
Tänään olin raksalla melkinpä koko päivän. Nautin kun sain rauhassa siivoilla ilman aikatauluja. Siivoillessa sain monta uutta ideaa sisustukseen. Ei siis mennyt hukkaan sekään aika :) Seinät on tällä hetkellä vielä pohjamaalilla. Eilen kävin hakemassa tuota Paperin sävyistä valkoista pintamaalia pari isoa pönttöä, niin pääse rakentaja viikolla maalailemaan seiniä.

Tässä muutamia kuvia raksalta. Valkoiset seinät tekevät kyllä tilasta paljon isomman! Kuvat on otettu viime viikonloppuna ja melkoisen sotkun keskellä. Pahoittelu siitä! Näiden kuvien oton jälkeen kattoon on asennettu akustiikkalevyt ja paikat ledivaloille ja ledinauhalle.

olohuone, kivitalo, pohjamaali, betoniportaatkivitalo, parvi, betoniportaat
kivitalo, ikkunat, skaala, kaide, parvibetoniportaat, kivitalo,
Alkuviikosta lattiavalun tekijät tulevat käymään ja tarkistavat, onko lattia tarpeeksi suora/tasainen laatoitusta varten. Seinä-wc telineet ovat myös saapuneet, niitäkin varmaan asennellaan.

Tulevalla viikolla on saatava portaiden ja parvekkeen kaide, saunan ja suihkusyvennyksen lasiseinä tilaukseen. Vielä on tarjoukset saamatta, mutta eiköhän ne saada tässä vapun tienoilla. Keittiö ja vaatehuoneen kalusteet on viittä vaille valmis tilausta varten. Hanat ja suihkut on vielä valitsematta, niiden valitseminen tuntuu jotenkin todella vaikealta päätökseltä tällä hetkellä. Toinen hankalalta tuntuva päätös kohdistuu betoniportaisiin. En osaa mitenkään päättää pinnoitetaanko ne jollain vai maalataanko ne vaan valkoiseksi tai harmaan väriseksi. Antakaahan vinkkiä! Kaikki villeimmätkin ehdotukset otan ilolla vastaan!! :)

- Anne -

10 kommenttia:

 1. Voisitko kirjoittaa akustiikkalevyistä oman postauksen, kun olette saaneet ne paikalleen? Olen tosi kiinnostunut, millaiseen ratkaisuun päädyitte, kun ison tilan akustoiminen on meilläkin edessä.

  Tosi hienolta näyttää teille jo! Ja nuo rappuset on kyllä ihanat. Vaikea antaa mielipidettä, kun en nyt löytänyt tietoa/muista, että minkälaiset lattiat teille tulee. Kaikki vaihtoehdot on kyllä tyylikkäitä. :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voisin tosiaan kirjoittaa ihan oman postauksen akustiikkalevyistä! Kiitos vinkistä :) Levyt on asennettu ja muutaman kuvankin olen räpsässyt. Laitan pian kuvia ja vähän tietoakin!

   Kiitos, rappuset on kyllä minustakin tosi onnistuneet. Tässä linkki postaukseen, jossa kuvia tulevista laatoista. http://www.villariva.fi/2015/03/laatat-matkalla-italiasta.html. Hyvin vaaleaa ja harmaaseen taittuva sävy. Ensi viikolla alkaa laatoitus, jännittää todella! :)

   Poista
 2. Hyvä valinta Paperi :) Piti vielä edelliseen postaukseesi jatkokommentoida, että nyt kun Paperia on seinissä, niin eivät karmit kellerrä, toki hieman eriväriset ne ovat, mutta eivät kellertävät. Ja muutenkin sävy on seinillä valkoinen, mihinkään outouksiin taittamatta. Eli itse ainakin olen tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paperiin päädyin kuitenkin loppujen lopuksi :) Ja hyvältä ainakin vielä valinta tuntuu. Maali ei ole vielä päässyt seinään asti, mutta varmaan alkuviikosta nähdään miltä se näyttää... Jännää! :)

   Poista
 3. Vautsi! Vaikuttaa tosi upealta. Jäänpä siis innolla seurailemaan teidän raksaprojektia tästä parin niemen päästä. :)

  http://nuapurissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maru! Minäkin olen jo jonkun aikaa lukenut blogiasi :) Ihan mahtava juttu tämä Savon blogit!

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Bongasin blogisi FB:n Savon blogit sivuilta, ja heti oli kipaistava katsomaan, että millaista taloa Savoon rakentuu. :) Upea koti on tulossa teille!! <3 Tällaisten kuvien katselemisen jälkeen alkaa omakin raksakuume taas nostaa päätään... x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina sanoistasi! Ihan todella hieno blogi sinulla! Wau! :) Mahtava tämä Savon blogit FB-sivusto <3

   Poista
 6. Ihanalta näyttää teidän koti! Olisin kysynyt, mihin lattialistoihin päädyitte tuon Paperi F497 sävyn maalin kanssa :)? Ja tuliko ovien karmet/ovet maalattua samaan sävyyn? Olen suunnitellut juuri käyttäväni Paperia projektin seiniin, mutta mietityttää listojen ja ovien karmien sekä ovien sävyt...

  VastaaPoista

Kevään kuulumiset!

Huhtikuussa mennään ja aurinkoakin on ollut kiitettävästi. Kaikki vuoden ajat ovat mielestäni omalla tavallaan ihania, mutta kevät se on jot...