Hitaasti hyvää tulee ja kootut selitykset?

Piiiiiitkästä aikaa tänne muutamia kuvia ja tarinaa tämän hetkisestä tilanteesta raksalla sekä muutama sana elämän pyörteistä. Harmittaa kovasti, etten ole saanut viime aikoina blogia päiviteltyä, mutta onhan tuota tapahtumia ollutkin. Töitä, töitä ja töitä. Töiden lisäksi olen tässä sulatellut uutista, jonka sain parisen viikkoa sitten. Sain puhelun, että minut on valittu n. 70 hakijan joukosta uuteen työtehtävään!!!! Hakuprosessi kesti noin pari kuukautta, jonka aikana haastatteluita ja soveltuvuustestit. Aika huikea fiilis, täytyy sanoa :)

Selittelyt sikseen - mennäänpä asiaan! Viime postauksessa oli runko melko alkuvaiheessa, mutta nyt ollaan jo melkein kattokorkeudessa. Tai kyllä ses taitaa parisen metriä vielä nousta ikkunan kohdalta. Tässä pari kuvaa havainnollistamaan.Tässä vielä muutama kuva sisältä. Melkosen korkeat ikkunat tulee. Nyt sen vasta tajuaa kun näkee.


Tässä vaiheessa siis ollaan. Joku saattaisi sanoa, että kylläpäs teillä kestää rakentaminen :) Tämä talohan on ns. pitkästä tavarasta, eli arkkitehti suunnitellut meidän toiveiden mukaisesti. Rakentajalta olen kuullut muutamia kommentteja, että olisihan tämän helpomminkin voinut toteuttaa. Varsinkin autotalli on ollut todella monivaiheinen. Muutama rivi harkkoa ja jo pitää kutsua betoniauto pihaan. Valun kuivuminen vie aina aikaa, ennenkuin voi taas jatkaa. Onneksi meillä on niin taitava Rakentaja, että hyvää tulee! Eikä yhtään mutkaa olla oikaistu, vaan kaikki vaiheet tehdään "niinkuin pitääkin".

Joulukuun alussa pitäisi olla vesikatossa. Silloin saadaan ikkunat paikoilleen ja lämpöä tupaan. Sittenpä alkaakin lattiavalut ja sisähommat, ihanaa! Työpaikan vaihdoksen vuoksi pidän todennäköisesti joulukuusa lomia pois, eli silloin alkaa ahkera materiaalien valitseminen ym. tavaroiden tilaaminen. Ihanaa kun sillekin löytyy nyt aikaa! Taitaa kuitenkin tulla tiukka loma, sillä mitään valintoja ei ole vielä tehty :)

Uskon, että postaukset tihenee kun siirrytään maateriaalihommiin. Sitähän tässä on odotettukin! Mukavaa viikonloppua! <3

Anne / Villa Riva

2 kommenttia:

  1. Mahtava tuo iso ikkuna! Ja hienosti etenee. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Nyt näyttäisi siltä, että saadaan ikkunat paikoilleen ja lämmöt päälle vielä tämän vuoden puolella :)

    VastaaPoista

Kevään kuulumiset!

Huhtikuussa mennään ja aurinkoakin on ollut kiitettävästi. Kaikki vuoden ajat ovat mielestäni omalla tavallaan ihania, mutta kevät se on jot...