Hukkuneet neliöt!

Hei ihan totta! Missä kaikki neliöt? Tontilla tällä hetkellä perustukset valmiit ja maa on melkein lattiakorossa. Ollaan käyty useamman kerran tontilla ihmettelemässä, miten ihmeessä tähän voi mahtua kaikki huoneet. Näyttää todella pieneltä! Kun esimerkiksi seison keittiön kohdalla tuntuu, että olohuoneen takaseinään on vain muutama askel! Paniikki melkein tuli, mutta onneksi moni on lohduttanut, että tässä vaiheessa se vaan tuntuu pieneltä. Ei auta kuin luottaa tähän, koska eipä sille mitään enään voi :)


Tässä muutama kuva, josta näkee mikä huone sijoittuu mihinkin. Yläkertahan tästä puuttuu.


Tämä kuva on otettu autotallin suunnalta. Kylpyhuoneen, saunan ja pikku vessan välissä on siis sisäänkäynti/eteinen ja pieni vaatehuone. Näyttää kyllä tässäkin kuvassa niin pieneltä, eikö?

Keittiö, ruokailutila ja olohuone on yhtä tilaa, yhteensä 44,5 m2. Tässä vielä pohjakuva auttamaan hahmotuksessa. Kuvat otettu suurinpiirtein harmaan palluran kohdalta.


Yläkertaan tulee siis vielä päämakuuhuone, suihku, wc ja vaatehuone. Tässä vielä yläkerran pohjakuva. Pohjakuvassa näkyvä kylpyhuone ei tule toteutumaan näin, se on muuttunut täysin. Siitä voisinkin kirjoitella lisää myöhemmin :)Onko omakohtaisia kokemuksia? Tuntuuko rakentamisen tässä vaiheessa, että neliöt ovat johonkin hukkuneet? Vai tuleeko meille oikeesti näin pieni uusi koti?

Anne / Villa Riva


4 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta, ja on normaalia mun mielestä että näyttää pieneltä :) meilläkin näyttää tosi pieneltä ja tuntuu ettei huonekalut voi mahtua sisään :D mutta eiköhän se oikean kokoinen ole! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi! :) Kyllä kai se sitten pitää paikkansa, että tässä vaiheessa se vaan näyttää pieneltä :) Tosiaan tuntuu siltä, ettei taloon mahtuisi juurikaan huonekaluja, saati asumaan. Eiköhän se oikean kokoinen tosiaan ole ;) Hei Tsemppiä teillekin raksailuun!!

  VastaaPoista
 3. Optinen harha. Kunhan seinät kohoavat, tilaa tulee kummasti lisää vaikka luulisi olevan juuri toisin päin!

  VastaaPoista
 4. Näin olen nyt uskotellut itseäni ja näyttäisi siltä, että olet juuri oikeassa! Nyt kun vähän seinät nousseet, niin alkaa hahmottumaan. Jännittää ihan kauheasti miltä se näyttää kun on oikeassa korkeudessa :)

  VastaaPoista

Kevään kuulumiset!

Huhtikuussa mennään ja aurinkoakin on ollut kiitettävästi. Kaikki vuoden ajat ovat mielestäni omalla tavallaan ihania, mutta kevät se on jot...