Lattiamateriaali ilman saumoja

Lattiamatskun pohdintaa käydään täällä edelleen! Tällä hetkellä minusta tuntuu siltä, että lattian materiaali ja värimaailma pitää päättää ihan ensimmäisenä. Ennen sitä en osaa suunnitella mitään muuta. Lattian väri vaikuttaa niin paljon koko talon muuhun sisustukseen. Haluan samaa lattiaa kaikkiin huoneisiin, eli lattia on melko hallitseva elementti koko talossa. Siksi haluankin miettiä tarkkaan eri vaihtoehtoja. Tykkään ajatuksesta, että lattiassa ei ole saumoja. Tämä tuntuu oikealta sen helppohoitoisuuden ja puhtaanapidon vuoksi. Koiraperheessä kun sitä pitää miettiä. Kirjoittelinkin jo aikaisemmin betonilattiasta ja se on ollut vaihtoehtoykkönen jo jonkun aikaa. MUTTA! Asuntomessuilla suosikkitalossani oli minulle ihan uusi tuttavuus. Polyuretaanipinnoite. Talo Luckissa oli käytetty samaa lattiamateriaalia kauttaaltaan, myös ulkona!

Kuten arvata saattaa pinnoite on 100% vesitiivis. Tämä polyuretaanipinnoite on Decorfloorin tuotteita. Selaillessa nettisivuja huomasin, että valikoima on melko suuri. Vielä en ole päässyt selville siitä, minkälaisia värivaihtoehtoja on saatavilla. Pitää varmaan ottaa puhelu Decorfloorille ja kysästä. Myös hintapolitiikka mietityttää?

Sattuuko kellään olemaan tästä lattiapinnoitteesta kokemuksia tai vinkkejä muista valmistajista? Mielelläni taas kuulisin kokemuksia ja mielipiteitä :)

Anne / Villa Riva

2 kommenttia:

  1. Mihin lattiaan olette päätymässä / päätyneet? Itse mietimme Decorfloorin Pandomo floor -pinnoitetta mahdollisimman vaaleana (on luonnonvalkoinen).

    VastaaPoista
  2. Hei! Hyvä kysymys, lattiamateriaalista on ollutkin tarkoitus avata täällä blogissa, mutten ole vielä "ehtinyt"... :)

    Täällä Kuopiossa oli todella hankala saada ketään lattiavaluntekijää, ajatuksella, että se jätetään betonipinnaksi. Vaikka vaihtoehtona olikin pinnoite, se koettiin todella haastavaksi ammattilaisten keskuudessa. Näin ollen pitkän mietinnän jälkeen päädyttiin kuitenkin laattaan, jonka koko on 60x60. Vielä ei olla valittu laattoja, mutta 95 % varmuudella sellasta taloon tulee.

    Decorfloorista sen verran, että yritin olla yhteydessä ko. toimittajaan pariin otteeseen, mutta en saanut koskaan edes tarjousta. Vaikka muistuttelin jopa asiasta. Ilmeisesti tarpeeksi asiakkaita heillä? Mutta se vaalein pinnoite on todella kaunis! Toivottavasti teillä onnistuisi paremmin :)

    VastaaPoista

Kevään kuulumiset!

Huhtikuussa mennään ja aurinkoakin on ollut kiitettävästi. Kaikki vuoden ajat ovat mielestäni omalla tavallaan ihania, mutta kevät se on jot...