Keittiön suunnittelu ja päätökset

Huh hellettä! Lämmintä piisaa, ihanaa!

Taas mennyt aikaa viimeisestä postauksesta. Viikonloppu näyttäisi vapaalta, mikä on aika ihme kiinteistönvälitys alalla kun olen. Nyt on aikaa istuskella parvekkeella kahvikupponen ja tietsikka kaverina ja näpytellä kuulumisia.

Tontilla ei ole viimeisen pariin viikkoon oikein tapahtunut mitään, eli edelleen odotellaan Rakentajaa. Pitäisi ilmestyä paikalle ihan näillä näppäimillä, aikahan on suhteellinen  käsite - jokaisella erilainen. Meillähän ei ole kiire tässä projektissa - mutta kun mä haluaisin KAIKKI HETI NYT! :) (Olikohan virhe lähtee rakentamaan ;))

Koska nyt ei ole kerrottavaa tontilla tapahtuvista näkyvistä asioista, niin ajattelin läväyttää tänne meidän keittiösuunnitelmat! Me valittiin keittiötoimittajaksi kvik.

Kvik on tanskalainen ja ihanan selkeää skandinaavista muotoilua. Tykkään! Samantyyppistä keittiötä yritettiin suunnitella muidenkin firmojen kautta, onnistumatta siinä. Kaapistot ovat ilman vetimiä ja mattavalkoisia.

Koko takaseinä on leveydeltään 4200 mm. Seinälle tulee selkeä kaappirivistö, josta löytyy suurin osa kodinkoneista integroituna. Jääkaappi ja pakastin piilotetaan kaappiin ja keskelle takarivistöä sijoitetaan kahvikone, uuni ja mikro. Kuvat yllä. Suurin osa kodinkoneista ovat Siemens-merkkisiä, jääkaappi ja pakastin ovat AEG:tä ja astianpesukone Bosch. Liesituulettimeksi valittiin Savo-mallistosta pöydästä ylös nouseva malli. Alla kuva ja linkki liesarin lisätietoihin Savon omille nettisivuille. Haluttiin liesituuletin, joka ei peitä näkymää ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Tämä malli nousee saarekkeen pöytätasosta nappia painamalla ja laskeutuu myös nappia painamalla - kätevää, eikö? Tehokkuudesta en mene vannomaan, mutta meidän kokkailulle varmasti riittävä...


















Keittiössä pääroolissa on iso saareke, jonka mitat ovat 2400 x 1200. Saarekkeeseen tulee siis tämän liesituulettimen lisäksi induktioliesi, allas ja astianpesukone. Saarekkeen taso tulee todennäköisesti olemaan kivitaso, mutta vielä en ole päätöstä sen suhteen tehnyt. Minua kiinnostaisi todella paljon betonista tehty taso, mutta liekkö liian hankala sellasta toteuttaa?

Onko kellään blogiin eksyjistä kokemuksia kvik-keittiöstä?  Olisi kiva kuulla! :)

Nyt eikun heikunkeikun - vähän aurinkoo partsilla ja sitten lähdetään veneilemään Kallavedelle!

Tässä vielä näkymä meidän nykyisen asunnon parvekkeelta, ihan kiva :)






Aurinkosita kesäpäivää!!!

- Anne -












<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12086437/?claim=nscnysnz82y">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

No Comments Yet, Leave Yours!

Kevään kuulumiset!

Huhtikuussa mennään ja aurinkoakin on ollut kiitettävästi. Kaikki vuoden ajat ovat mielestäni omalla tavallaan ihania, mutta kevät se on jot...