Betonilattia vai ei?

Tontilla kun ei vieläkään ole tapahtunut mitään, on ollut aikaa mietiskellä materiaalivalintoja tulevaan kotiin. Olen paljon pähkäillyt mitä materiaalia me halutaan lattiaan - onko se parkettia, vinyyliparkettia, laminaattia, laattaa (isoa vai pientä) VAI BETONIA?!

Tämä kuva designbetoni.fi sivuilta napattu


Kuva täältäTässä muutama fiilistelykuva betonilattiasta. Tykkään kovasti! Mutta, miten betonilattiaa hoidetaa, sopiiko koiraperheeseen jne. Jos siellä joku lukee tätä ja sattuu olemaan kokemuksia, olisin enemmän kuin kiitollinen kaikesta tiedonjyvistä. Vaikka tieto olisi naapurilta, kaverilta tai tutun tutulta kuultua!

On tämä kivaa kun vielä on mahdollista ideoida periaatteesa mitä vaan! Vielä ei ole pakko päättää mitään :) Nautitaan nyt vielä - kohta täällä saattaa olla vähän erilaisia postauksia ;)

- Anne -

2 kommenttia:

  1. Meille on tulossa ykköskerrokseen betonilattia. Omia kokemuksia ei siis vielä ole, mutta siskoni on kovasti pitänyt heidän asunnossaan olevasta betonilattiasta. On helppohoitoinen ja kestänyt hyvin lapsi- ja eläinperheessä.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että kestänyt "rankempaakin" kulutusta ;) Betonilattia on vaan niin kaunis ja juuri helppohoitoisuutta toivotaan. Mekin ajateltiin juuri ykköskerrokseen, ainakin olohuone-keittiö-eteiseen.

    VastaaPoista

Kevään kuulumiset!

Huhtikuussa mennään ja aurinkoakin on ollut kiitettävästi. Kaikki vuoden ajat ovat mielestäni omalla tavallaan ihania, mutta kevät se on jot...