Tontilla tapahtuu!

Pitkästä aikaa pääsen päivittämään tänne tilannetietoa meidän raksalta. Kauheesti ei ole tämän aikana tapahtunut. Paitsi, tontilta maanrakennus on tehty!

Meillä kävi tuuri, että saatiin aikuiskoulutuksen porukkaa tekemään maansiirrot. Heillä oli juuri tarvetta tällaselle projektille ja satuttiin just oikeaan aikaan siitä kysellä. Työstä ei siis tarvinut maksaa, eli kyllähän siinä säästyi jokunen penni! Melko hitaasti (tämä minun kärsivällisyysmittarilla mitattuna) tuntui etenevän, mutta eipä se haitannut, kun ei rakentaja jokatapauksessa aikaisemmin pääsisi aloittamaan.

Tontin pohjatyöt jo melko pitkällä

Salaojat ym asennettu paikoilleen
VMV tontilla tärryyttelemässä
Tällä hetkellä ollaan tässä tilanteessa. Rakentaja on tilannut ekan kuorman harkkoja Lammilta ja sitten alkaa pöhinä!

Tänään pohdin paljon meidän tulevaa pihaa. Vakavasti harkitsen, ettei pihalle tule ollenkaan nurmikkoa! Mitäs sanotte? Isoa betonilaattaa nurmikon sijaan, istutusaltaita ja ruukkuja, joissa monivuotista ja sellasta vaihtuvaa? Helppoa, eikä :) Taidanpa seuraavaa postaukseen laittaa kuvia, jotka ehkä hahmottaa paremmin idean.

Mukavaa uutta viikkoa! Pidetään peukkuja, että pöhinät, eli pystytys alkaa pianpian!!

- Anne -

No Comments Yet, Leave Yours!

Kevään kuulumiset!

Huhtikuussa mennään ja aurinkoakin on ollut kiitettävästi. Kaikki vuoden ajat ovat mielestäni omalla tavallaan ihania, mutta kevät se on jot...